Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Merülj el a karácsonyi készülődésben

Advent 4 csodálatos hete

2021. november 20. - favalli

Hamarosan elérkezik Advent első vasárnapja, ezzel kezdetét veszi az ünnepi készülődés.

Otthonunk feldíszítésével a lelkünket is a varázslatra hangolhatjuk. 

A vírus miatt a lakberendezési és dekorálási trendek egyre inkább a hygge irányába tolódtak, az embereknek szüksége van a természet közelségére és ezt szeretnék minél inkább megjeleníteni a szűk környezetükben.

pexels-lina-kivaka-1740756_2.jpg


A puha plédek, természetes anyagok, meleg italok és a gyertyák melengető fénye mind segítik az elcsendesedést és az ünnepre hangolódást. A világból ránk ömlő ezer impulzust tökéletesen ellensúlyozza a hygge egyszerűsége és letisztultsága.

Ha hygge dekorációra vágyunk alkalmazzuk a kevesebb több elvet ami a színeket illeti de bánjunk bőkezűen mindennel ami természetes: fenyőágak, tobozok, csipkebogyó, dió, mogyoró. Ne legyünk fukarak akkor sem ha puha plédekről, díszpárnákról és gyertyákról van szó.

Amikor elrendeztünk mindent, jöhet egy jó könyv , forralt bor és végighallgathatjuk a kedvenc albumunkat is. 

pexels-alena-zadorozhnaya-10163375.jpg

 

Igazi mesevilágra vágyva, szerencsénk van. Az üzletekben a polcok roskadásig vannak manókkal, angyalkákkal , diótörőkkel és égősorokkal.

 

pexels-nikolina-3335507.jpg

Néhányunknak ez az időszak a megvalósult "amerikai álom " amikor mindenhol feldíszített fenyőgirlandok vannak, azért arra érdemes odafigyelni, hogy ne mini karácsony múzeumot rendezzünk be otthon. Érdemes 1-2 vezérszínt választani ( fehér- ezüst, piros- fehér, arany-zöld stb) és ezekre hangolni a dekorációt így biztosan nem lesz giccses a végeredmény. Ami a legtöbbet hozzád a hangulathoz a fény, legyünk hát bőkezűek az égősorokkal csak arra figyeljünk, hogy ugyanazt a típust ( hideg fehér, meleg fehér, színes stb) használjuk mindenhol, így lesz szép egységes a kép.

Ne féljünk belevágni, legyünk konstruktívak , otthonunk kínálja a lehetőségeket amik dekorációért kiáltanak. Engedjük meg a tárgyaknak, hogy közelebb hozzák hozzánk az ünnepet.

Ha bizonytalan vagy , ha nem beszéled otthonod nyelvét és így nem is érted melyik felület milyen dekorért könyörög, foglalj bátran időpontot közös dekorálásra.

Lakberendezőként tudok neked segíteni:

Favalli Otthonszépítő Stúdió, Varga Judit +36205610590 

https://www.facebook.com/favallihomestaging

 

 

pexels-any-lane-5727887.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr4016760236
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása