Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Viszlát 2021! Felkészül: Very Peri 2022

A legboldogabb kék árnyalat

2021. december 31. - favalli

Az év utolsó napján kicsit visszatekintünk és átgondoljuk mi sikerült és mi nem.

pexels-freestocksorg-285173.jpg

 

Itt az idő elbúcsúzni  2021 két színétől, melyekkel azt szerették volna kifejezni mennyire szükségünk van egymásra : "a két szín házassága az erő és remény üzenetét hordozza, hiszen a két szín együtt egyaránt felemelő és emlékezetes”.

pantone-szinek-2021.jpg

 

Az új év új perspektívát hoz, a Pantone Intézet olyan színnel rukkolt elő amely még nem szerepelt a színskálájukon. Very Peri a legboldogabb és legmelegebb kék árnyalat amely a kék állandó nyugalmát ötvözi a piros energiájával. A színnel a világról szőtt új víziójukat testesítik meg amit bátor kíváncsiságként foglalnak össze.

pantone-very-peri.jpg

 

Mielőtt kétségbeesve festőhengert ragadnánk, hogy eltüntessük otthonunkból a már csak a mai napon aktuális  Illuminating 133-0647 és Ultimate Fray 17-5104 színeket, érdemes számba venni, mit sikerült már megszépíteni és mi az amit a következő év hoz majd el. Leggyakrabban februárban tör rá a emberekre a felújítási kedv, a tavaszt mindenki új kerítéssel vagy fürdőszobával szeretné köszönteni. 

Tapasztalatom szerint a természet megújulásával egyidejűleg vágyunk az életterünk markáns változására is

Amivel hamar látványos aktualizálást érhetünk el , ha a textileket cseréljük ki, új függönyökkel és díszpárnákkal csodát tehetünk. Ha egy szőnyegre is beruházunk egész biztosan nem bántja majd a szemünket, hogy a tavalyi vagy tavalyelőtti év színe pompázik a falunkon. A legfontosabb, hogy ez a mi otthonunk , ezért trendektől , és stílus alapelvektől függetlenül mindig a saját személyiségünkhöz igazítsuk.

Aki frissítene otthonán de nem pontosan tudja mi az ami miatt nem érzi már kereknek, konzultáció keretében szívesen segítek:Varga Judit - Favalli Otthoszépítő Stúdió

+3620-561-0590

Legyünk bátran kíváncsiak 2022-ben a lakásunkat illetően is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr5516799768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása