Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Instant tippek márciusra

3+1 ötlet , hogy tavasz legyen az otthonodban

2024. február 27. - favalli

Hihetetlen ezt leírni de két nap múlva itt a MÁRCIUS. 

Ha nálad még mindig megbújik valahol egy karácsonyi manó, almás fahéjas illatgyertya és hópelyhes takaró eljött az utolsó utáni pillanat, hogy búcsút végy tőlük és tavaszra hangold magad.

Ezeket az apróságokat simán elvégezheted míg kimos egy adag ruhát a mosógép, tehát időhiányra hivatkozni sajnos most nem opció.

pexels-alesia-kozik-6652421.jpg

 

1. Nézz szét hol van még téli textília. Igen , valószínűleg te magad is meglepődsz amikor találsz egy diótörős díszpárnát, annyira hozzászokott már a szemed, de most gyorsan lecserélheted egy szép világos tavaszi hangulatúra.

2. Miből iszod reggel a kávéd / teád? Úgy ahogy a ruháinkat cseréljük szezonnak megfelelően a gardróbban, a konyhaszekrényben is soroljuk be hátra a " Winter Time " és " Ho-ho-ho " feliratú bögréket. Elő mindennel ami virágos és világos.

3. Nyilván mindenki túlvásárolja magát cuki karácsonyi szalvétákból , remek elv a takarékosságra, hogy "el kell használni" de nem fog megromlani november végéig a fiókban, most intsünk búcsút a télapónak és a rénszarvasoknak és tálaljunk a tavalyról megmaradt nyuszis, festett tojásos, tulipános szalvétákkal hiszen ezeket az "igazi" ünnepen úgysem használnánk mert úgyis minden évben veszünk 1-2 új csomaggal.

pexels-ioana-motoc-4346353.jpg

 

+1 Tulipánt a vázákba. Végre eljött az idő, ismét minden hipermarket bejáratához kikerültek a virágcsokrok. Nyugodtan válasszunk minden hétre más színűt.

 

Ha segíthetek az otthonod felfrissítésében,  keress bizalommal:

Varga Judit mérnök lakberendező

favallikft@gmail.com

+3620-561-0590

 

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr4518340945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása