Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

3,2,1...TAVASZ

Így dobjuk fel egyszerűen otthonunkat

2022. március 24. - favalli

Végre igazán jó idő van, ilyenkor igényeljük, hogy a fény és a frissesség otthonunkban is körbevegyen miket. 

Nézzünk 3 olyan apróságot amivel egyszerűen és gyorsan csempészhetjük be az új energiákat a falak közé.

pexels-karolina-grabowska-4022187.jpg

1. Növények

A legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja , ha szó szerint bevisszük a természetet a szobába. Lehet ez tulipáncsokor, aranyeső- vagy japánbirs ágak vázába állítva, de a virágüzletekben ilyenkor szebbnél szebb szezonális összeültetéseket is találunk .

tipp: meglévő szobanövényeink kaspóit cseréljük ki élénk színűekre, sárgára, zöldre stb, ezek az üde színfoltok olyan mássá varázsolják a hangulatot, hogy még a legkopottabb bútor is felragyog tőlük.

 

pexels-ella-wei-10864870.jpg

 

2. Textilek

Néhány új díszpárna huzat és pléd egy komplett új szobát eredményezhet. Ha van lehetőségünk lecserélni a függönyöket is minél vékonyabbra és világosabbra csodát tehetünk a belső terekkel. Az utóbbi években mindenki szürke-fehér otthont akart, ez most remek semleges hátteret biztosít a ragyogó színű kiegészítőknek.

tipp: ha túl erősnek érezzük a fűzöldet és a csibesárgát, válasszuk ezek pasztell árnyalatait, keverhetjük egész halvány rózsaszínnel is , csak arra figyeljünk, hogy vagy csupa élénk vagy csupa pasztell színt használjunk. Ezzel elkerüljük a bazári hatást.

pexels-designecologist-1248583.jpg

3. Pakoljunk el

Igen. Ennyire egyszerű. Télen a hideg, ködös időben jól esik a kuckó hangulat. Az egymásra rétegezett plédek, a sok apró kedves tárgy szem előtt hagyása. A könyvkupacok az dohányzóasztalon. Tavasszal számoljunk le ezekkel és engedjük be a fényt és a levegőt, ezt leginkább az üresen hagyott felületekkel és a szabad terekkel tehetjük meg.

tipp: sok apró lerakott csecsebecse helyett egy nagyobb fényes tálcára rendezzünk el cserepes vagy vágott virágot, mécsest üveg mécsestartóban, 1-2 apróságot pl szép köveket vagy ásványokat.

pexels-dominika-roseclay-2146109.jpg 

Ha te is feldobnád otthonod, de ehhez jól jönne a segítség fordulj hozzám bizalommal!

Varga Judit mérnök lakberendező

+3620-561-0590

favallikft@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr7717768692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása