Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Milyen adventi koszorút válassz?

Négy várakozással teli hét

2021. november 22. - favalli

Szinte nincs olyan otthon ahol karácsony előtt ne tűnne fel az adventi koszorú. 

Mindegy, hogy magunk készítjük , vagy a kedvenc virágosunknál vásároljuk , a négy gyertya a legtökéletesebb jelképe az ünnep közeledtének. Minden évben változnak a trendek , a klasszikus koszorú azonban sosem megy ki a divatból, egy elegáns pirosra vagy visszafogott fehérre hangolt darabbal sem nyúlunk mellé, biztosan elnyeri a szeretteink tetszését.

 

 

pexels-alex-fu-1746191.jpg

 

Na de milyen a klasszikus koszorú?? 

Kör alakú ,fenyő, magyal vagy egyéb örökzöldekből készül az alapja amely a reményt testesíti meg és az örökké való szeretetet, a gyertyák ( eredetileg 3 lila és 1 rózsaszín) pedig a növekvő fényt jelképezik. A díszítése lehet alma, dió, tobozok, szalagok tetszés szerint.

A karácsonyt megelőző négy vasárnap gyertyái nem csak az ünnepig hátralevő hetek számlálásában segít, hanem különböző fogalmakat is jelképez : hit, remény, öröm ( ez a rózsaszín ), szeretet.

img_8065-1024x768.jpg

 

Ha szeretnénk bezsebelni rengeteg elismerést , válasszunk a koszorúnkkal harmonizáló kopogtatót a bejárati ajtóra, de a szobaajtókat is feldobhatjuk a főajtón lévőtől kisebb koszorúkkal , kerülhet a lerakóasztalokra, komódokra, polcokra egy-egy gyertyával készült az adventi koszorú stílusával megegyező asztaldísz is. Ezzel a kis plusz odafigyeléssel olyan harmóniát teremtünk ami ámulatba ejti majd a hozzánk betérőket.

 

A házi koszorú készítés remek közös program lehet családdal, barátokkal vagy akár munkahelyi csapatépítő tréningnek is beillik. Ha úgy érezzük nincs elég kézügyességünk, akkor is vágjunk bele nyugodtan, a kezdeti ráfeszülést hamar felváltja a jókedv és visz minket a lendület magával. 

pexels-pixabay-278508.jpg

 

 

Lakberendezőként segítek kiválasztani az otthonodhoz leginkább passzoló karácsonyi dekorációt.

 

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Varga Judit +3620-561-0590

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr8516760540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása