Varga Judit lakberendező

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Favalli Otthonszépítő Stúdió

Otthonszépítés kérdezz -felelek

Üveges Bernadettel beszélgettem

2022. július 28. - favalli

Új sorozatomban ismert és / vagy érdekes emberekkel beszélgetek otthonszépítésről.

Ebben a hónapban Üveges Bernadett és Klaisz Gyula láttak vendégül, ráadásul nem hétköznapi módon. Ők a tulajdonosai a NOLTE miskolci konyhastúdiójának.

Aki fogékony a lakberendezésre az tudja, hogy a NOLTE egyet jelent a prémium minőségű bútorokkal így örömmel éltem a lehetőséggel, hogy egy kis VIP körbevezetésen vehetek részt ezen a gyönyörű helyen. A kicsit több mint egy évvel ezelőtt nyílt stúdióban 5 különböző stílusú konyha tekinthető meg, ezek a konyhák "működnek" is, a hűtőből finom fenyő szörpöt kaptam, a beépíthető kávéfőzővel pedig bárki baristanak érezheti magát. Imádtam minden itt töltött percet, a NOLTE kínálta végtelen lehetőségekről külön blogot is írok majd.

img_8131.jpg

Ez a mai beszélgetés azért is különösen érdekes, mert Detti szintén lakberendező, így az otthonával kapcsolatos dilemmáival maximálisan tudtam azonosulni.

Ha bármilyen konyhád lehetne, milyet terveznél magadnak?

Imádom a farmhouse stílust, biztos, hogy világos konyhám lenne, sok fával és egy kis feketével, kedvenceim az indusztriális, fém kiegészítők, lámpák, stb. Fontos még, hogy funkcionális legyen és jól legyen gépesítve.

Milyen a számodra ideális otthon?

Valahol a város szélén, az sem baj, ha lakott területen kívül van. Sajnos most nincs saját kertünk, mert egy társasházi lakásban élünk, de itt is kialakítottunk egy kis zugot, ahová esténként kiülhetünk egy pohár borral.

És milyen lenne a stílusa?

Most azt mondom, hogy az egész ház farmhouse stílusú lenne, de a végeredmény valószínűleg eklektikus lenne, mert sokféle stílust a magaménak érzek. 

img_8241.JPG

Mesélnél kicsit a jelenlegi otthonotokról?

A Népkertben található, régebben cselédházként funkcionált. Nagyon szeretjük, elég kicsi, épp ezért nagyon otthonos, kuckós. Próbáltunk az enteriőrbe a polgári stílusjegyeket becsempészni, hiszen az is az egyik kedvencem.

img_8242.JPG

Mi az az egy dolog, ami nélkül nem tudod elképzelni az otthonodat?

Jelenleg a kert az, amire nagyon vágyom, vagy egy jó nagy terasz. De ha belül kérdezed, akkor egy jól felszerelt konyha.

img_8243.JPG

Ha most odavarázsolhatnék a lakásodhoz egy teraszt, akkor az mekkora lenne és hogy lenne berendezve?

Hm, akkor lenne rajta egy kis olvasós-kávézós zug és egy étkező sarok. Tavasztól-őszig mindig ott reggeliznénk… �

És ha kerted lenne, az milyen lenne?

Lenne benne kőfal, sok növény, kerti zuhany. A természet és a természet közelsége nagyon hiányzik, nagy álmunk, hogy találjuk valahol egy hangulatos kis kertes házat, amit a saját kedvünkre formálhatunk.

img_8177_2.jpg

 

img_8180_2.jpg

 

Varga Judit mérnök lakberendező - homestager

Favalli Otthonszépítő Stúdió

favallikft@gmail.com

+3620-561-0590

 

Üveges Bernadett lakberendező - konyhaspecialista

www.noltemiskolc.hu

+3620-525-0046
 

A bejegyzés trackback címe:

https://favalli.blog.hu/api/trackback/id/tr617891723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása